ByNellys blogt over de creaties van…..

Ze haakt van alles aan elkaar!
Het liefst klein en fijn!
Van een grote knuffel tot een bijtring..
Haar inspiratiebron..? Haar moeder!

Lubette Woord 46 jaar, getrouwd met Albert en trotse ouders van 5 kinderen; 4 jongens en 1 meid in de leeftijd van 22 tot 4 jaar. Woonachtig in het mooiste dorp van Flevoland: Urk.


Ik werk 24 uur per week op het Ankerpad met de leukste cliënten van Triade.  Mijn moeder is mijn grootste inspiratiebron. Ze kan alles…wat ze ziet maakt ze! Naaien, haken, breien , path work ,Urkerkleding, baby kamers etc..

Ik zelf ben drie jaar terug begonnen met haken.  Mijn moeder leerde mij dit natuurlijk..Via facebook moest ik elke week 4 lapjes maken en na zoveel weken had je dan een deken. Maar ik vond dit saai en veel te groot, dus begon ik kleine knuffeltjes te haken. Zo ontstonden de kraamcadeautjes. En door wat mond op mond reclame, verkoop ik nu diverse, gehaakte babyproducten.

Mijn favorieten om te maken zijn de wagenspanner, rammelaars en knuffeldoekjes.

De leukste opdracht om te haken vond ik een ‘baby kamer pakket‘.. alles in de zelfde stijl; knuffel,boxmobiel, wagenspanner, rammelaar, speenknuffel en tutteldoekje. Hierdoor heb ik meerdere bestellingen gehad om complete kamertjes interichten.  Ik heb ook altijd wat baby cadeautjes op voorraad liggen.

 

Mijn favoriete materialen zijn; ByClaire haakgaren, Scheepjeswol en Catania. Ik haak alleen met 100% katoengaren, omdat ik graag wil dat alles mooi blijft.  Als ik het druk heb helpt mijn moeder mij. Alleen op dit moment help ik mijn moeder voor de bazar van de Elimkerk

Mijn doel voor de toekomst: lekker vrij baby cadeautjes haken, zodat ik lekker wat voorraad heb. Dat de klanten kunnen kiezen. En op bestelling blijven haken. Misschien dat ik in de toekomst een keer op een markt ga staan, dat lijkt mij ook een leuke uitdaging!

Benieuwd naar meer prachtige creaties? Kijk dan op haar instagram en  Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *