Wat moet ik nu aan?

Een rokje maken binnen 15 minuten!

 

Daar ben ik weer.. Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blogbericht schreef!

Na de zomervakantie kregen we nog een mooie nazomer, maar plotseling sloeg het weer om.. En daar stond ik voor mijn kast, tja wat moet ik nou morgen aan.. En overmorgen?? Geen herfstkleding te vinden, want ik was vorig jaar zwanger!

Winkelen?? Nee daar is geen tijd voor… ik ken mezelf onderhand wel;  ik begin aardig op mijn moeder te lijken! Die rok is niet goed afgewerkt.. Die broek zit net niet goed.. Die is te kort… die te lang.. Nou voor dat geld maak ik hem zelf wel! En ondertussen kom ik terug met niks!

Dus zaterdagmorgen snel een stofje uitzoeken  uit de nieuwe stoffen, stukje elastiek (hier te vinden!!)  , juiste garen

 

en zo ging ik met een klein stukje naar KLIF18 voor iets erop.

Wie mij kent.. die weet dat ik van korte en snelle, productieve projecten hou. Dus geen shirtje.. Die koop ik wel! 

Ik had al eens eerder een rokje gemaakt…

Maar deze moest nog makkelijker! Dus koos ik deze keer voor nepleer! Het voordeel hiervan is dat je het niet hoeft af te werken! 

Ik gebruikte mijn patroon van mijn vorige rok (vind je hier)! En VOILA! binnen 15 min was mijn rokje klaar 😀

 

 

stof vind je >> hier

elastiek vind je >>> hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *